DE JUISTE MINDSET: EERST GELOVEN EN DAN ZIEN. Alles wat je zegt, bent je zelf Niets is onmogelijk, hooguit onwaarschijnlijk Passie - plezier - energie Niet durven - toch doen Proberen is niks, gewoon doen Met jezelf op de juiste golflengte komen en blijven Barrières...ermee dealen en direct de knop omdraaien Flexibiliteit betekent niet dat je overal ja op moet zeggen

Welkom bij HRM B.V.

De toegevoegde waarde voor u en uw organisatie is de kracht van creatief maatwerk tot op de millimeter
U en uw organisatie zijn niet standaard, alleen al door de eigen bedrijfscultuur en unieke persoonlijke eigenschappen, kenmerken en talenten van uzelf en uw medewerkers. Dat is zo specifiek dat daarvoor maatwerk tot op de millimeter gewenst is. Geen standaard-oplossingen en -aanpak. Daarin is HRM B.V. al meer dan 25 jaar onderscheidend.

De kracht van HRM B.V.
We staan bekend om onze snelheid van werken, onze persoonlijke betrokkenheid en zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week  inzetbaar. We hebben een duidelijk concept en zijn praktisch en pragmatisch ingesteld. Het kunnen inschatten van de potenties van mensen is een van onze talenten. Wij zijn Onconventioneel, Oorspronkelijk en Onafhankelijk. Wij gaan voor u, samen met u.

Dè veilige omgeving voor persoonlijke groei.
Wij bieden u, ook op de voor u kwetsbare momenten in uw persoonlijke ontwikkeling en groei, vanzelfsprekend een veilige omgeving.

Wij hebben onze diensten onderverdeeld in leeftijdsgroepen.

Pa’s wijze lynx bezag vroom het fikse aquaduct.

Pa’s wijze lynx bezag vroom het fikse aquaduct.

Pa’s wijze lynx bezag vroom het fikse aquaduct.

Pa’s wijze lynx bezag vroom het fikse aquaduct.

Pa’s wijze lynx bezag vroom het fikse aquaduct.

Pa’s wijze lynx bezag vroom het fikse aquaduct.

Burn-out

Burn-out, opgebrand?  Eens maar dat nooit weer. 

Dit kunt u zeggen na een effectieve en kortdurende aanpak van HRM BV. En…intussen gewoon blijven doorwerken.

Counseling

Waarom gedraag ik me soms zo?

Opsporen van oorzaak en gevolg van uw gedrag, persoonlijke achtergrond en omstandigheden om in balans te komen en blijven met uzelf.

Personal Coaching

 Ga de uitdaging aan met je talenten en activeer je passie. 

Investeren in de talenten en potentie van uzelf. Haal alles uit uw mogelijkheden en volg uw passie.

Consultancy

Vanuit dat perspectief heb ik daar nog nooit naar gekeken.

De kracht van onze sparringpartners is onafhankelijkheid, oorspronkelijkheid en originaliteit. senioriteit, brede scope, niets is onmogelijk.

Assessment

Hoe weet ik zeker dat het de juiste kandidaat is?

Een onconventionele methode om snel tot de kern, van wie de kandidaat werkelijk is, te komen. Welk gedrag vertoont de kandidaat straks echt, als deze eenmaal in dienst is. Binnen een dag geven wij u aan of dit de juiste match is, 24/7.

Assessment voor kandidaten

Ben jij de eerste keuze? Prepare to be there 

Opgaan voor een baan, bereid je voor om er te staan.

MindSet - MindPower

U had nooit gedacht dat u dat zou kunnen realiseren. 

Als u iets wilt veranderen, verander dat dan ook . Als u iets niet kunt veranderen, verander dan uw MindSet. De kracht van uw gedachten. Niets is onmogelijk.

BORE-OUT

DAT IS PAS EEN ECHTE UITDAGING

Verveling
Bore-out is een verschijnsel dat ontstaat uit verveling. De oorzaak ligt veelal bij routinematige werkzaamheden, of bij werk dat sterk onder het niveau van u of de betrokken medewerkers ligt. De verschijnselen zijn te vergelijken met die van een burn-out zoals onder andere vermoeidheid en depressiviteit, concentratie-verlies en gebrek aan focus en doelen. Op dit moment is het percentage werknemers met bore-out verschijnselen al meer dan15 %

Mentale weerbaarheid

ASSERTIVITEIT, BELASTBAARHEID EN ELASTICITEIT

Presteren onder druk

GEEN KWESTIE VAN GELUK

prepare – to be there

Persoonlijke omstandigheden

Deal ermee

Afnemen motivatie
Persoonlijke omstandigheden zijn er vaak de oorzaak van dat de motivatie bij medewerkers afneemt, er zich zelfs fysieke en psychische klachten voordoen, waardoor minder goed functioneren en ziekteverzuim veelal het gevolg is. Veel voorkomende onderwerpen.

Partners

Han Brakké

Han Brakké

Oprichter en Executive Partner HRM B.V.

Na diverse managementposities te hebben bekleed bij toonaangevende multinationals en familiebedrijven ben ik ruim 25 jaar zelfstandig ondernemer. Ik ben de oprichter van HRM B.V. en Executive Partner. Mijn kennis en ervaring ligt op het gebied van beïnvloedingsprocessen, oorzaak en gevolg van gedrag, bedrijfspolitiek, commercie en communicatie, Talent Management en Business Spiritualiteit.

Mijn credo is: DE JUISTE MINDSET: EERST GELOVEN EN DAN ZIEN

Stel eerst uw doel vast, visualiseer dit tot in detail, formuleer dit in de juiste bewoordingen en geloof er onvoorwaardelijk in, ondanks dat er “tijdelijk” tekenen kunnen zijn dat het voor u niet de juiste kant op gaat. Juist dan is dit credo van groot belang. Een bijkomend uitgangspunt voor mij daarbij is altijd: niets is onmogelijk, hooguit onwaarschijnlijk.

Mijn motivatie is dat ik mijn talenten wil en mag inzetten voor uw persoonlijke groei en dat wij van HRM B.V. daar een bijdrage aan mogen leveren.

Yvonne Hoogervorst

Yvonne Hoogervorst

Partner HRM B.V.

Mijn kennis en ervaring op het gebied van Talent Management, met kinderen, jongeren en volwassenen, Beïnvloedingsprocessen, Business Spiritualiteit en Opstellingen heb ik in ruim 10 jaar opgedaan als zelfstandig ondernemer. Daarnaast ben ik gecertificeerd Ondevit Therapeut en Reiki Master.

Mijn persoonlijke credo is; ALLES HANGT MET ALLES SAMEN

Ik heb geleerd en ervaren dat toeval niet bestaat, maar dat er sprake is van een duidelijke samenhang tussen alles. Iets valt u toe op het moment dat u daar aan toe bent. Omdat niet alles logisch te verklaren valt, wil dat nog niet zeggen dat iets niet bestaat. Het op een positieve manier gebruik maken van de kracht van de universele energie in combinatie met een juiste MindSet zorgt voor een ongekende MindPower. U bent tot veel meer in staat dan u op het eerste gezicht zou denken.

Dat heeft u zelf in de hand. U beslist of u daarvan gebruik wilt maken. Dat geldt zeker ook voor talenten en verborgen talenten. Mijn talent ligt op het gebied van Organisatie, Familie, Relatie en Talent Opstellingen.

Mijn motivatie put ik uit het voor anderen, liefst al op jonge leeftijd, in kunnen schatten van potentie, talenten en verborgen talenten. Het is een voorrecht om dat zichtbaar te mogen maken.

Erik Vermij

Erik Vermij

Partner HRM B.V.

Na eerst 15 jaar lang ervaring te hebben opgedaan bij 3 grote organisaties als enerzijds trainer/coach en anderzijds de unieke combinatie als Producent/Regisseur, ben ik nu al bijna 20 jaar als zelfstandig ondernemer in deze beide vakgebieden actief.

Mijn persoonlijke credo is: NIETS IS ONMOGELIJK ALS JE ER MAAR ZELF IN GELOOFT.

Wat is er nou leuker dan netwerken en je energie verbinden aan mensen en ideeën die complementair zijn aan jouw kennis en vaardigheden om zo samen tot verrassende nieuwe ervaringen en resultaten te komen. De laatste 4 jaar is daar bij mij een bevlogenheid voor de Zorg bijgekomen met het bouwen van een tweetal organisaties en een adviesfunctie in de Nederlandse Gezondheidszorg. Wat mij het meest verrast heeft, is het feit dat alles wat ik tegenwoordig doe zo veel raakvlakken met-, en onderlinge versterking van elkaar heeft.

Als je open staat voor anderen en anders durft te denken, bereik je zoveel meer dan alleen op rijdende treinen te willen springen of veilig in de coupé van het leven te blijven zitten. Bovendien maakt het je leven rijker, mooier en oneindig veel interessanter.

In trainings- en coaching sessies is dat ook wat ik iedereen meegeef. Durf de dingen eens ‘anders’ te doen, want als je doet wat je altijd al deed, zul je krijgen wat je altijd al kreeg.

Jolanda Vleugel

Jolanda Vleugel

Partner HRM B.V.

Naast mijn ruim 12 jarig zelfstandig ondernemerschap van het Opleidingsinstituut voor Integrale Coaching en Therapie ben ik N.E.I. Coach trainer, Internationaal gecertificeerd NLP-Trainer, Natuurgeneeskundig Therapeut, Reiki Master, NEI/Pantegra (kinder)therapeut. Ik geef trainingen en opleidingen in NLP, Hypnotherapie, Reiki, NEI, Biotensor. Ik heb een grote expertise op het gebied van Organisatie, Familie, Relatie en Talent Opstellingen.

Mijn credo is: ER IS MEER TUSSEN HEMEL EN AARDE

Al jong werd in mijn leven duidelijk dat er meer moest zijn tussen hemel en aarde. Waarnemingen, gevoelens en soms een weten waren voor mij het ontluiken van mijn spirituele zijn. Het herkennen van mijn eigen ervaringen bij anderen gaf me de moed en inspiratie om op zoek te gaan naar mogelijkheden om kinderen en volwassenen op hun pad naar harmonie, gezondheid en groei te ondersteunen.

Mijn motivatie is anderen, van kinderen tot volwassenen, te inspireren hun kennis uit te breiden en toe te passen in de praktijk.

© Copyright 1986- 2021 - HRM B.V. - Rhenen
Realisatie: Godert von Weiler