CoachingAlgemeen

Coaching.

THE PROFESSIONAL COACH - FOR YOUR PROFESSIONAL APPROACH

Personal Coaching : Investering in uzelf
Werken met een personal coach is investeren in uzelf. HRM B.V. heeft ruim 25 jaar ervaring in het coachen vanaf de top van bedrijven en organisaties, tot aan medewerkers op het niveau van de werkvloer toe.

Werkwijze HRM B.V. - buiten de kaders kijken
Onze werkwijze is onafhankelijk, oorspronkelijk en onconventioneel. Wij geven u aan hoe u vanuit allerlei optieken naar een situatie kunt kijken. U gaat buiten uw kaders denken en u bent voorbereid op onverwachte situaties. Daarnaast verkrijgt u inzicht in uw talenten en potentiële mogelijkheden.

Begeleiden en stimuleren/ Talent Development
Onze Coaching is een intensieve begeleiding. We leren u inschatten wat uw specifieke talenten zijn maar ook uw beperkingen. U leert hoe u een bepaalde functie moet uitoefenen en hoe u zich juist opstelt in het zakelijke verkeer. Daarnaast adviseren we u over uw mogelijkheden.

Huidige functie en toekomstige posities
Onze Coaching kan zowel een tijdelijk als structureel karakter hebben. Coaching helpt u uw huidige functie beter in te vullen en bereidt u voor op toekomstige posities.

Wij halen u bewust uit uw comfortzone
Onze coaches halen u bewust uit uw comfortzone, zodat zaken die nu nog buiten uw comfortzone liggen, binnen no-time binnen uw comfortzone vallen. Wij zijn dus geen coaches aan een touwtje.

THE PROFESSIONAL COACH - FOR THE PROFESSIONAL APPROACH

Banner_OnzeMensen

Banner_Counseling

Banner_Consultancy

Banner_Talenten

Banner_Trainingen