Mentale weerbaarheid.

ASSERTIVITEIT, BELASTBAARHEID EN ELASTICITEIT

Prepare - to be there
Mentale Weerbaarheid is bepalend om er op alle momenten die er toe doen in het dagelijks leven er ook werkelijk te staan. Prepare - to be there, ofwel bereidt u voor om er te staan. Zorg ervoor dat u zich op geen enkel moment of op geen enkele manier uit het veld laat slaan als zaken minder vlotjes verlopen dan u had verwacht. Als u mentaal niet stevig in uw schoenen staat, gebeurt er helemaal niks en lukt het op het cruciale moment net even niet.

Total Mindset
U kunt het zich niet permitteren om er even doorheen te zitten. Neen, u moet er "gewoon" staan en tot het gaatje durven en willen gaan. Maar dan moet u het wel zien zitten, er onvoorwaardelijk in geloven en dat ook uitstralen.

Het hebben van de juiste attitude, het geloof in uzelf, het omgaan met wisselende stemmingen, uw gevoel van eigenwaarde, uw angsten, het even niet lekker in uw vel zitten, het net even anders lopen van zaken dan u verwacht of voorgesteld hebt, valt of staat met een goede mentale weerbaarheid en balans oftewel uw TOTAL MINDSET.

Vergeet vooral niet de uitwerking van een sterke mentale weerbaarheid op uw privé omstandigheden, uw gezin, uw familie. U voedt ook hen op in de kracht van mentale weerbaarheid.

Positieve verandering
En ja, u kunt door de juiste mentale slag te maken de knop in 1 keer omzetten. Daarmee kunt u in 1 dag een blijvende positieve verandering bij uzelf realiseren. Dat beslist u en u alleen. Wij van HRM B.V. zijn professionals op dit gebied. Wij kunnen u helpen, to be there - "er te staan", op het juiste en beslissende moment, maar u moet het zelf willen.

HRM B.V.: THE MENTAL COACH - FOR THE PROFESSIONAL APPROACH
Banner_OnzeMensen

TalentenHRM_Preeg_Balk