Zakelijk en privé
Door de organisatie te trainen en te coachen in bepaalde vaardigheden kan al in een zeer vroegtijdig stadium veranderend gedrag worden gesignaleerd en actie worden ondernomen. Overigens blijven deze vaardigheden niet beperkt tot medewerkers in een organisatie, maar gelden deze natuurlijk ook voor de privé situatie. Ook daar is het tijdig signaleren van dit soort zaken van essentieel belang. Onderdeel van onze vormen van dienstverlening is het verzorgen van specifieke trainingen op dit gebied als ondersteuning voor verzuim minimalisatie.

Counseling in combinatie met kleurendiagnostiek
Indien wij gevraagd worden door de organisatie om een traject met de betreffende medewerker in werking te zetten, dan starten wij altijd met een counselingdag in combinatie met een kleurendiagnostiek. Wij staan erom bekend dat wij vaak al op de eerste counselingdag tot de oorzaak van het gedrag komen, wat veelal door de betreffende medewerker als een opluchting wordt ervaren en het begin vormt van het herstel. Het herstel van de juiste balans tussen zakelijk en privé, van met zichzelf op de juiste golflengte zitten.

Een essentiële randvoorwaarde daarvoor is dat de betreffende medewerker de absolute wil en motivatie heeft om aan zichzelf te werken om uit de ontstane situatie te komen. Zonder die randvoorwaarde is herstel nauwelijks mogelijk. De effectieve methode die HRM B.V. hanteert kan variëren van 4 tot circa 7 dagen, afhankelijk van de achtergronden en situaties. In de tussenliggende tijd blijft de medewerker gewoon doorwerken, maar niet op therapeutische basis, want dat laatste schaadt het gevoel van eigenwaarde van de betreffende medewerker juist enorm.

HRM_Button_Terug

 


Banner_OnzeMensen

Coaching


HRM_Preeg_Balk