Yvon_Ogen

 

Yvonne Hoogervorst

Partner HRM B.V.
Mijn kennis en ervaring op het gebied van Talent Management, met kinderen, jongeren en volwassenen, Beïnvloedingsprocessen, Business Spiritualiteit en Opstellingen heb ik in ruim 10 jaar opgedaan als zelfstandig ondernemer. Daarnaast ben ik gecertificeerd Ondevit Therapeut en Reiki Master.

Mijn persoonlijke credo is; ALLES HANGT MET ALLES SAMEN

Ik heb geleerd en ervaren dat toeval niet bestaat, maar dat er sprake is van een duidelijke samenhang tussen alles. Iets valt u toe op het moment dat u daar aan toe bent. Omdat niet alles logisch te verklaren valt, wil dat nog niet zeggen dat iets niet bestaat. Het op een positieve manier gebruik maken van de kracht van de universele energie in combinatie met een juiste MindSet zorgt voor een ongekende MindPower. U bent tot veel meer in staat dan u op het eerste gezicht zou denken.

Dat heeft u zelf in de hand. U beslist of u daarvan gebruik wilt maken. Dat geldt zeker ook voor talenten en verborgen talenten. Mijn talent ligt op het gebied van Organisatie, Familie, Relatie en Talent Opstellingen.

Mijn motivatie put ik uit het voor anderen, liefst al op jonge leeftijd, in kunnen schatten van potentie, talenten en verborgen talenten. Het is een voorrecht om dat zichtbaar te mogen maken.