IndivTrainingen

Individuele Trainingen van HRM

Persoonlijke Ontwikkeling
Zoekt u een op u persoonlijk toegesneden begeleiding, waarbij u werkt aan uw skills als manager? Speciaal voor directieleden, managers en andere medewerkers heeft HRM B.V. Individuele Trainingen ontwikkeld. Samen met een trainer gaat u aan de slag om uw persoon, uw persoonlijkheid en uw vaardigheden verder te ontwikkelen. Door te werken aan uw communicatie en gedrag groeit u in zowel uw privé als zakelijke omgeving. De Individuele Training is geheel afgestemd op uw eigen unieke persoonlijkheid. U zult beter omgaan met anderen zowel individueel als in groepen.

Verhoogd Zelfbewustzijn
Een belangrijk onderdeel van de training is de bewustwording van uw opvoeding, karakter en persoonlijke omstandigheden. Deze spelen vaak onbewust een belangrijke rol in het gedrag en de manier van communiceren. We leren u die te onderkennen, te analyseren, onder de knie te krijgen en te beheersen zodat u effectief en zelfbewust uw beroep kunt uitoefenen. Daarnaast kunt u ook in uw persoonlijke leven groeien. Deze training wordt continu aan de praktijk getoetst en is een effectief instrument voor persoonlijke ontwikkeling.

Waar en Wanneer
Dat heeft u zelf in de hand. Na een eerste ontmoeting stellen we een leerplan met u op met doelen en een op uw afgestemd trainingstraject.

 

 

 

Banner_OverzichtTrainingen

Banner_Talenten

 

 

 

HRM_Preeg_Balk