CommercVaardigheden

Open Commerciële Training

Commerciële training
Tijdens deze 4 daagse training leert u uw rendement te verhogen en de slagkracht van uw bedrijf te vergroten. Wij trainen u doelgericht te communiceren met uw klanten. U wordt een manager die koopsignalen haarfijn registreert en weet om te zetten in een lucratieve acquisitie.

Gezamenlijke marktbewerking
Daarnaast maakt u uw bedrijf of organisatie slagvaardiger door de binnen- en buitendienst nauwer te laten samenwerken. Dankzij uw leiding gaan alle onderdelen van uw bedrijf bewust en gezamenlijk de markt bewerken.

Slagvaardige acquisitie
Een vruchtbare commerciële relatie is gebaseerd op goede communicatie. We beginnen bij de basis: een goede en efficiënte presentatie. Daarnaast trainen we u doelgerichte vragen te stellen en goed te luisteren naar uw klant. Hierdoor leert u slagvaardig in te spelen op koopsignalen en behoeftes van klanten en prospects.

Scoringskansen verhogen
Deze training geeft u inzicht in de scoringskansen bij uw relaties waardoor u uw acquisitie verhoogt. U wordt een manager die succesvol opdrachten verwerft door zorgvuldig uw accounts te beheren op zowel korte als lange termijn.

HRM_Button_LeesVerder

Inschrijven

4 X 1 DAAGSE OPEN COMMERCIËLE TRAINING

Startgarantie
bij minimaal 5 deelnemers en maximaal 12 deelnemers per groep.

Aanvang 09.00 uur
Einde
16.30 uur.


Kosten € 2.800,00 exclusief B.T.W. per deelnemer en inclusief verblijfkosten.


OPEN COMMERCIELE TRAINING

Nieuwe data beschikbaar in juni 2019.

Voor registratie
OPEN COMMERCIELE TRAINING

Nieuwe data beschikbaar in juni 2019.

Voor registratie