WatUZegtBentUzelf

Wat u zegt, bent uzelf

Goed luisteren is moeilijker dan u denkt, maar is essentieel voor een succesvolle (klant)relatie. Van jongsaf aan wordt ons geleerd dat wat je zegt, dat ben je zelf. Mensen kiezen de woorden die in hun gedachten opkomen. Dit zegt iets over die persoon. Door beter te luisteren weet u wat de ander motiveert en bent u in staat hem of haar te beïnvloeden. Wij leren u anders te luisteren, zodat u weet wat de ander motiveert. Hierdoor kunt u hem of haar beïnvloeden.

Anderen juist inschatten
Om achter de motivatie van iemand te komen moet u hem of haar vragen stellen. Goed luisteren zorgt ervoor dat u mensen, zonder dat zij daar erg in hebben, juist kunt inschatten als u weet hoe zij denken.

Positief beïnvloeden
Zoals gezegd, als u weet hoe een ander denkt, kunt u de ander bewust beïnvloeden. We bedoelen hier wel positief beïnvloeden, want negatief beïnvloeden is manipulatie en dat is niet constructief.

Er gaat een wereld voor u open
In deze training leren wij u optimaal te luisteren en vervolgens conclusies te trekken uit hetgeen is gezegd of opgeschreven. Hiermee verhoogt u uw doeltreffendheid op anderen en gaat er een wereld voor u open.

Inschrijven

2 x 1 daagse training WAT U ZEGT, BENT UZELF

Startgarantie
Bij minimaal 5 deelnemers en maximaal 10 deelnemers per groep.

Aanvang 09.00 uur
Einde
16.30 uur.


Kosten
€ 1.400,00 exclusief B.T.W. per deelnemer en inclusief verblijfkosten.

 


WAT U ZEGT, BENT UZELF

Nieuwe data beschikbaar in juni 2019.

Voor registratie
WAT U ZEGT, BENT UZELF

Nieuwe data beschikbaar in juni 2019.

Voor registratie