INDIVIDUEEL SELECTIE ASSESSMENT

OPGAAN VOOR EEN BAAN – BEREID JE VOOR OM ER TE STAAN

Jouw optimale voorbereiding op een nieuwe baan of positie.

Ben jij, of zie jij jezelf wel als de eerste en ook de beste keuze?  Keywords zijn: “Prepare to be there”

Jij gaat van deze nieuwe baan of positie een enorm succes maken en je moet daarom klaar zijn om er helemaal te staan.

Voor wie bestemd?

Dit is voor jou bestemd, als je voor die bepaalde specifieke baan of positie een assessment of wellicht een aantal selectiegesprekken moet gaan doorlopen. De uitkomst daarvan weegt zwaar bij de beoordeling of jij straks de eerste keuze bent of bij een negatieve uitkomst niet eens voor die baan of positie in aanmerking komt.

Voorbereiding op een

Individueel Selectie Assessment/Selectie Gesprekken

Als je heel erg graag een bepaalde baan of positie wilt krijgen, waarnaar je solliciteert, zorg er dan vooral voor, dat je er alles aan gedaan hebt om hiervoor de eerste keuze te zijn.
Het krijgen ervan gaat dan voelen als een overwinning.

Je krijgt niets voor niets, je moet er echt wel wat voor doen,

Namelijk je hierop ijzersterk voorbereiden want deze voorbereiding maakt 90% deel uit van jouw uiteindelijke succes.

Onderschat dit dan ook niet. Een organisatie ziet onmiddellijk of jij ‘je huiswerk’ wel hebt gemaakt.

En juist dat doen van ’je huiswerk’ zegt heel veel over jou. Over jouw instelling bijvoorbeeld.

Wij van HRM B.V. bereiden je optimaal voor om met een goed positief gevoel, zonder stress een assessment en selectie gesprekken in te gaan.

Gedrag staat centraal
In onze sessies ‘Individueel Selectie Assessment’ staat het gedrag, zeg maar jouw gedrag centraal. We confronteren je als de potentiële kandidaat met situaties uit de realiteit van alle dag, afgestemd op jouw aanstaande functie en functie-eisen voor de betreffende baan of positie binnen die organisatie.

Wij kenmerken ons hierbij door onze onconventionele en daarom ook onverwachte aanpak. Het gaat hierbij niet om het geven van correcte en sociaal wenselijke antwoorden.
Wij willen graag duidelijk krijgen hoe jij met bepaalde omstandigheden en situaties omgaat. Welk gedrag laat je straks zien? Blijf je überhaupt wel overeind?

Kwaliteiten, eigenschappen en instelling.

We gaan actief met jou op zoek naar antwoorden op vragen als: Welke specifieke kwaliteiten heb jij in huis en over welke eigenschappen beschik je? Wat zijn jouw talenten en ken je je verborgen talenten? Wat kun jij in potentie? Wat zit er nog meer in jou? Weet je dat eigenlijk zelf wel? En wil je wel alles uit jezelf halen? Wat is jouw instelling?

Zijn er barrières waardoor je iets niet durft te doen? Ben jij iemand die vooral graag anderen wil ‘pleasen’?

Kleuren diagnostiek

Een kleurendiagnostiek maakt een onlosmakelijk deel uit van dit Individueel Ontwikkel Assessment. Deze diagnostiek is ongeëvenaard goed in het zichtbaar maken van jouw persoonlijke blauwdruk en deze ervaren, is een belevenis op zich.

‘PREPARE TO BE THERE’