EXECUTIVE CONSULTANCY

Door anders te kijken zie je soms zoveel meer in een ander perspectief


HRM als onconventionele, oorspronkelijke en onafhankelijke sparringpartner.

Al tientallen jaren coachen wij CEO’s, leden van de raad van bestuur, commissarissen en een keur aan directieleden en (top)managers op het gebied van strategische beïnvloeding, personal development, human resources management , mediacommunicatie en Lifetime Achievement.

Op welk niveau je ’management’ ook beschouwt, het spanningsveld tussen business managen en “managing your own life’ is een eeuwig terugkerende issue.

Het zoeken en vinden van balansen, het genieten van verschillen, niet gezochte vondsten, veiligheid versus kwetsbaarheid. Het zijn de dillema’s en resultanten van iedere dag actief zijn op een managementpositie.

Maar weinig mensen hebben begrip voor moeilijke en onwelgevallige beslissingen die je, van manager tot CEO, soms moet nemen.

Balans tussen zakelijk en privé

Enorm belangrijk is ook de balans tussen zakelijk en privé en waar je onder druk de goede energie vandaan kunt halen om die balans niet te verstoren of terug te krijgen.

Ervaren Senior Consultants

Onze Executive Consultants zijn ervaren persoonlijke sparringpartners die inzicht bieden in de motieven, oorzaken en gevolgen van menselijk gedrag. Het zijn spiegels, vergrootglazen en verrekijkers die managers ‘anders’, ‘indringender’ en ‘verder’ laten kijken naar zichzelf en hun organisatie.

‘Gepokt en gemazeld’ of om het iets traditioneler uit te drukken: Wij beschikken over senioriteit en onlosmakelijk daaraan verbonden, een ruime levenservaring.
Daarbij zijn we vooral pragmatisch ingesteld met een achtergrond van een prachtige carrière binnen toonaangevende multinationale organisaties, die op zeker moment evolueerde tot een gedreven ondernemerschap.
Dat heeft ons allemaal geleerd vanuit ieder perspectief te kunnen kijken.

18/7 beschikbaarheid en wat HRM zo anders dan anderen maakt?

Wij sluiten geen optie uit, niets is onmogelijk, hooguit onwaarschijnlijk en eerst geloven en dan zien.
Dat zijn geen loze tegeltjes met spreuken, maar levensmotto’s.
Onze tomeloze energie en gedrevenheid is wat wij onze cliënten bieden. Ons credo is dat werken met ons, ‘life-altering’ moet zijn en geen vlieger die we samen oplaten en die weer langzaam naar beneden komt dwarrelen. Daarom zijn we ook 18 uur per dag bereikbaar, 7 dagen in de week.

Onze communicatie

Onze communicatie is transparant, helder en eenduidig en onze werkwijze direct. Relativeren, de scope verbreden, een snelle inschatting en inleven in situaties en personen zijn essentiële voorwaarden voor succes. Verwacht van ons geen fluwelen handschoenen. We benoemen alles eerlijk en onomwonden buiten iedere comfortzone.
Wij zeggen wat anderen vaak denken, maar juist niet (durven te) zeggen en wij verwachten dan ook van onze cliënten dat ze hiermee om kunnen gaan en daar juist bewust voor kiezen.