Personal Coaching & Counseling

Waarom gedraag ik me soms zo en bereik ik niet wat ik voor ogen had?


THE PROFESSIONAL COACH – FOR YOUR PROFESSIONAL APPROACH

Personal Coaching: Investering in jezelf
Werken met een personal coach is investeren in jezelf. Wij hebben ruim 30 jaar ervaring in het coachen voor alle levels in Organisaties en Bedrijven.

Hoe staat het met je instelling?

Verder lezen heeft alleen zin als je de juiste instelling hebt.

Als je echt verder wilt en ervoor gaat.

Jij beslist. Gewoon durven doen.

Waarom coaching voor mij?

Niet omdat je niet goed bent, maar omdat er veel meer in je zit dan je zelf vaak denkt. Gun jezelf die enorme mogelijkheid om alles uit je talenten en potentie te halen.

Een voorbeeld:

Olympische Sporters hebben talent en potentie, maar dat is op zich niet voldoende, dus moeten ze elke dag trainen. 4 Jaar lang voor de Olympische Gouden medaille. Deze sporters worden elke dag gecoacht door een personal coach. Niet omdat ze slecht zijn, maar om steeds meer uit zichzelf te halen.

Niets is onmogelijk, hooguit onwaarschijnlijk. Kijk naar al onze Gouden Medaille winnaars.

Onze werkwijze – buiten de kaders kijken
Onze werkwijze is onafhankelijk, oorspronkelijk en onconventioneel. Wij geven je aan hoe je vanuit allerlei verschillende optieken naar een situatie kunt kijken. Je gaat buiten je kaders denken en je bent voorbereid op onverwachte situaties. Daarnaast verkrijg je inzicht in je talenten en potentiële mogelijkheden.

Out – of – the – Box denker

Zorg ervoor dat als straks iemand tegen je zegt: ”jij bent een echte out-of-the-box denker”, dat je kunt zeggen, dat kan niet, ik heb geen box.

En zo moet je erin staan wat betreft je mogelijkheden.

Niets is onmogelijk, hooguit onwaarschijnlijk.

Inventarisatie van jou

Inventarisatie van wie je bent, wat je al in huis hebt en wat je talenten zijn en de potentie die je in je hebt.

Het heeft de voorkeur om voordat we je gaan coachen we een helder beeld hebben wie en wat jij bent, wat je achtergronden en persoonlijke omstandigheden zijn , je (karakter-) eigenschappen en je vaardigheden zijn.

Zie het als een 0-meting.

Vanuit dat punt gaan we aan de slag en kun je zelf ook je eigen vooruitgang meten.

Begeleiden en stimuleren/ Talent Development
Onze Coaching is een intensieve begeleiding. We leren je inschatten wat jouw specifieke talenten zijn, maar ook jouw beperkingen. Je leert hoe je een bepaalde functie moet uitoefenen en hoe je juist opstelt in het zakelijke verkeer en privéleven. Daarnaast adviseren we je over jouw mogelijkheden.

Huidige functie en toekomstige posities
Onze Coaching kan zowel een tijdelijk als structureel karakter hebben. Coaching helpt je jouw huidige functie beter in te vullen en bereid je voor op toekomstige posities.

Wij halen je bewust uit jouw comfortzone
Onze coaches halen je bewust uit jouw comfortzone, zodat zaken die nu nog buiten jouw comfortzone liggen, binnen no-time binnen jouw comfortzone vallen. Wij zijn dus geen coaches die jij aan een touwtje hebt.

Coaching geeft je een enorme kick en boost aan energie.

Als je ziet welke werelden er voor je opengaan.

Je gaat er veel plezier aan beleven.

HRM B.V. THE PROFESSIONAL COACH – FOR YOUR PROFESSIONAL APPROACH