Mindset & Mindpower

Mindset en Mindpower, de kracht van je gedachten gebruiken om te realiseren wat je wilt bereiken.


Misschien heb jij altijd gedacht dat je jouw talent en ambities niet zou kunnen ontwikkelen en realiseren…

… maar waarom denk je dat eigenlijk?

MindSet

MindSet is de instelling die jij hebt ten opzichte van iedereen en alles waarmee je in aanraking komt, maar dan met name hoe dat jou zelf vormt en vormgeeft.

MindPower is de positieve uitkomst van een juiste MindSet
We laten jou actief je een nieuwe manier van denken ervaren om voortaan anders om te kunnen gaan met verschillende situaties en problemen. We gaan jouw mentale kracht vergroten door je een juiste en optimale MindSet aan te reiken. Want hoe krachtiger jouw MindSet is, hoe krachtiger ook jouw MindPower is.

Niets is onmogelijk, hooguit onwaarschijnlijk.

Dit geeft letterlijk aan wat we hier mee willen zeggen. Je kunt bereiken wat in jouw ogen altijd onmogelijk was want ‘anders kijken’, leert je andere perspectieven zien.

De enige die dat volledig in de hand heeft, ben jijzelf.

MindSet – MindPower. Je had nooit gedacht dat je dat zou kunnen realiseren. 

Als je iets wilt veranderen, verander dat dan ook. Als je iets niet kunt veranderen, verander dan je MindSet. Door de kracht van je gedachten, zal niets onmogelijk zijn.

We hebben daar een mooi voorbeeld van:

Max Verstappen krijgt, midden in het Formule 1 race seizoen, de mogelijkheid om bij het grote Red Bull Racing Team te mogen rijden in de Grand Prix van Barcelona.

En hij komt voor de allereerste keer meteen als winnaar over de finish. Daarmee wordt hij de jongste Grand Prix Winnaar ooit. Ondanks zijn aangeboren talent, moest hij daar keihard voor werken. En het gezegde in de Formule 1 luidt niet voor niets: If you want to finish first, you first have to finish”

Maar hij wist dat het hem het lukken. Dat moest hij ‘eerst geloven en dan zien’.

Nog een voorbeeld:

Bekende Nobelprijswinnaars zijn begonnen met een idee, waarover zij altijd sceptische of boze reacties kregen en soms zelfs voor gek werden verklaard door hun collega-wetenschappers.

Ze werden tegengewerkt en het werd ze soms bijna onmogelijk gemaakt, maar ze bleven geloof houden in hun eigen idee en ze hebben de wereld kunnen veranderen. Denk bijvoorbeeld aan mensen als Albert Einstein, Marie Curie, Martin Luther King en Nelson Mandsela

Werkelijk geloven in jezelf en wat of wie dan ook, levert niet alleen een enorme mentale, maar ook een fysieke kracht op.

Mentale weerbaarheid
Kunnen presteren en er ook staan op het moment dat het echt moet, daar gaat het om. Je mentale weerbaarheid zorgt ervoor dat op die momenten dat je minder vertrouwen hebt in het halen van je gestelde doelen, je er toch onvoorwaardelijk in blijft geloven en dat ook blijft uitstralen. Dat is de juiste MindSet.

Vertrouw op je intuïtie vanaf de eerste seconde. Je kunt je zaken, posities en doelstellingen met je gedachten “bestellen” en dan krijg je die ook. Je hebt zelf in de hand of je jouw doelen bereikt.

Presteren onder druk – geen kwestie van geluk

Presteren is één ding, maar presteren onder druk is in deze snel veranderende en hectische maatschappij iets heel anders. De mentale factor is daarbij van doorslaggevend belang. En die heeft weer alles te maken met jouw Mindset.

Wij garanderen
We kunnen je garanderen dat je na een MindPower Experience een fundamenteel andere MindSet tot de jouwe gemaakt hebt en dat je ook blijvend anders naar de wereld en jouw specifieke zaken en omstandigheden zult kijken. En uitstekend bestellingen kunt realiseren.

EERST GELOVEN EN DAN ZIEN.