Han Brakké

Oprichter en Executive Partner HRM B.V.
Na diverse managementposities te hebben bekleed bij toonaangevende multinationals en familiebedrijven ben ik ruim 25 jaar zelfstandig ondernemer. Ik ben de oprichter van HRM B.V. en Executive Partner. Mijn kennis en ervaring ligt op het gebied van beïnvloedingsprocessen, oorzaak en gevolg van gedrag, bedrijfspolitiek, commercie en communicatie, Talent Management en Business Spiritualiteit.

Mijn credo is: DE JUISTE MINDSET: EERST GELOVEN EN DAN ZIEN

Stel eerst uw doel vast, visualiseer dit tot in detail, formuleer dit in de juiste bewoordingen en geloof er onvoorwaardelijk in, ondanks dat er “tijdelijk” tekenen kunnen zijn dat het voor u niet de juiste kant op gaat. Juist dan is dit credo van groot belang. Een bijkomend uitgangspunt voor mij daarbij is altijd: niets is onmogelijk, hooguit onwaarschijnlijk.

Mijn motivatie is dat ik mijn talenten wil en mag inzetten voor uw persoonlijke groei en dat wij van HRM B.V. daar een bijdrage aan mogen leveren.

Yvonne Hoogervorst

Partner HRM B.V.
Mijn kennis en ervaring op het gebied van Talent Management, met kinderen, jongeren en volwassenen, Beïnvloedingsprocessen, Business Spiritualiteit en Opstellingen heb ik in ruim 10 jaar opgedaan als zelfstandig ondernemer. Daarnaast ben ik gecertificeerd Ondevit Therapeut en Reiki Master.

Mijn persoonlijke credo is; ALLES HANGT MET ALLES SAMEN

Ik heb geleerd en ervaren dat toeval niet bestaat, maar dat er sprake is van een duidelijke samenhang tussen alles. Iets valt u toe op het moment dat u daar aan toe bent. Omdat niet alles logisch te verklaren valt, wil dat nog niet zeggen dat iets niet bestaat. Het op een positieve manier gebruik maken van de kracht van de universele energie in combinatie met een juiste MindSet zorgt voor een ongekende MindPower. U bent tot veel meer in staat dan u op het eerste gezicht zou denken.

Dat heeft u zelf in de hand. U beslist of u daarvan gebruik wilt maken. Dat geldt zeker ook voor talenten en verborgen talenten. Mijn talent ligt op het gebied van Organisatie, Familie, Relatie en Talent Opstellingen.

Mijn motivatie put ik uit het voor anderen, liefst al op jonge leeftijd, in kunnen schatten van potentie, talenten en verborgen talenten. Het is een voorrecht om dat zichtbaar te mogen maken.

Erik Vermij

Partner HRM B.V.
Na eerst 15 jaar lang ervaring te hebben opgedaan bij 3 grote organisaties als enerzijds trainer/coach en anderzijds de unieke combinatie als Producent/Regisseur, ben ik nu al bijna 20 jaar als zelfstandig ondernemer in deze beide vakgebieden actief.

Mijn persoonlijke credo is: NIETS IS ONMOGELIJK ALS JE ER MAAR ZELF IN GELOOFT.

Wat is er nou leuker dan netwerken en je energie verbinden aan mensen en ideeën die complementair zijn aan jouw kennis en vaardigheden om zo samen tot verrassende nieuwe ervaringen en resultaten te komen. De laatste jaren is daar bij mij een bevlogenheid voor de Zorg bijgekomen met het bouwen van een tweetal organisaties en een adviesraad-functie in de Nederlandse ouderenzorg. Wat mij het meest verrast heeft, is het feit dat deze genoemde activiteiten en werkterreinen onderling  zoveel raakvlakken  hebben en elkaar ook nog eens onderling versterken.

Als je open staat voor anderen en anders durft te denken, bereik je zoveel meer dan alleen op rijdende treinen te willen springen of veilig in de coupé van het leven te blijven zitten. Bovendien maakt het je leven rijker, mooier en oneindig veel interessanter.

In trainings- en coaching sessies is dat ook wat ik iedereen meegeef. Durf de dingen eens ‘anders’ te doen, want als je doet wat je altijd al deed, zul je krijgen wat je altijd al kreeg.

Jolanda Vleugel

Partner HRM B.V.
Naast mijn ruim 12 jarig zelfstandig ondernemerschap van het Opleidingsinstituut voor Integrale Coaching en Therapie ben ik N.E.I. Coach trainer, Internationaal gecertificeerd NLP-Trainer, Natuurgeneeskundig Therapeut, Reiki Master, NEI/Pantegra (kinder)therapeut. Ik geef trainingen en opleidingen in NLP, Hypnotherapie, Reiki, NEI, Biotensor. Ik heb een grote expertise op het gebied van Organisatie, Familie, Relatie en Talent Opstellingen.

Mijn credo is: ER IS MEER TUSSEN HEMEL EN AARDE

Al jong werd in mijn leven duidelijk dat er meer moest zijn tussen hemel en aarde. Waarnemingen, gevoelens en soms een weten waren voor mij het ontluiken van mijn spirituele zijn. Het herkennen van mijn eigen ervaringen bij anderen gaf me de moed en inspiratie om op zoek te gaan naar mogelijkheden om kinderen en volwassenen op hun pad naar harmonie, gezondheid en groei te ondersteunen.

Mijn motivatie is anderen, van kinderen tot volwassenen, te inspireren hun kennis uit te breiden en toe te passen in de praktijk.